Прогноза за 21.12.2012г.

За всички, които обичат да гледат небето

Когато ме питаха приятели какво ще стане на 21.12.2012 година, отговарях – промяна, това което стана през 1989 година, но на по-високо ниво.

Първата звездна карта намерих във ФБ. Тя е вярна, но не достатъчно обяснена. Триъгълника е основната фигура за сравнение и прогноза. Червената конфигурация е за 1989 година, а синята – за 2012 година.
Позволявам си да разкажа моето виждане, с помощта на звездните карти от 17.05.1989 год. / втората карта / и 21.12.2012 год. / третата карта /.

Силата на тази фигура е в точното повторението, което не е буквално, но участват същите планети – Юпитер, Сатурн и Плутон.

 

Каква е цялата картинка на звездното небе? Сега, през 2012 год., към Плутон, който е революционера в небесното войнство се присъединява Слънцето. Това прави ситуацията на промяната много ясна, разбираема и активна. Благотворното влияние на Слънцето, неговата светлина и топлина ще даде голяма сила за истинската промяна, която ще бъде на ниво съзнание. Духът ще се повдигне и ще промени мислите, чувствата и мирогледа на много хора. То вече се случва от доста време, но не е така масово и осъзнато. Основната, изявена маса са децата и младите. Те са си във времето си и носят всичките му качества още от раждането си.

За сравнение през 1989 година Плутон е бил сам и категоричен, в Скорпиона – една много силна позиция, която не позволява много яснота и повлияване. Това е обителта на Плутон и той там си е владетел, господар на промяната, генерал, на когото не може да се повлияе. Действа по своя воля, подмолно, разрушително, дръзко и непоколебимо. Руши всичко старо и проправя път на новото.

Другият участник в „пръста на Съдбата” – Сатурн – най-отговорният, Господарят на Времето – тази година е в Скорпиона и това му придава тайнственост, ограничава силата и смекчава категоричността на влияние. Сатурн ще даде търпение, устойчивост на духа, мъдрост и прозорливост. Сатурн ще ни помогне да сме в крак с времето и да не изоставаме, като робуваме на стари норми на поведение, мислене и чувства.
Юпитер ще помогне всичко ново да стигне до всички, ще даде сила, размах и сигурност. На небето реално Юпитер е в Телеца и това ще увеличи силата му за по-добро приемане на промените, както и земната им изява.