Последни статии


Warning: Creating default object from empty value in /home/rodimech/public_html/astro-vega.com/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/rodimech/public_html/astro-vega.com/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/rodimech/public_html/astro-vega.com/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/rodimech/public_html/astro-vega.com/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109
Препоръчваме ви
Банер
Банер


Изготвяне на хороскопи

Предлагаме ви изготвяне на индивидуални хороскопи.

Можете да подадете вашата заявка за индивидуален хороскоп онлайн тук.

Нашият астролог Милена Христова ще Ви изготви хороскопа и ще се свърже с вас или ще ви го изпрати като текст в Word по ваше желание, в удобно за вас време.

Предлагаме ви:

 • Рожден хороскоп
 • Годишен хороскоп – Слънчева революция
 • Дългосрочна прогноза – Сатурнова революция
 • Партньорска съвместимост – Синастрия
 • Отговор на въпрос
 • Изготвяне на амулет

Вижте повече детайли:

Рожден хороскоп

За да си поръчате рожден хороскоп трябва да знаете освен дата и място на раждане, така и точен час на раждане. Рождената карта е всъщност един звезден печат в мига на нашето раждане с поемането на първата глътка въздух. Това е нашата звездна мандала, която сме си избрали за този живот. Това е посланието на звездите и пътят, който са ни начертали, за да се развиваме и израстваме като граждани на света, на Космоса.

Рождения хороскоп е валиден за цял живот. Това не е моментно състояние, а процес на изграждане и развитие, дадености с които трябва да се съюзим. Трябва да работим и с най-трудните аспекти, за да преодолеем материята и да се извисим над нея. Звездите не ни заповядват, те ни дават шанс да използваме техните силни и слаби страни и да вземем най-хубавото, най-ценното, максималното от живота.


Годишен хороскоп – Слънчева революция

Наречен още Слънчева революция - когато имате вече направен рожден хороскоп, всяка година може да си поръчвате годишна прогноза. Годишният хороскоп започва да работи от около рождения ви ден тази година и продължава до следващия на другата година. Той показва акцентите през годината, отношението на света към вас и обратно. Дава ви преднина, за да се подготвите за важни събития или да се стаите и да намерите по-добри времена за трудните моменти в живота. Някои астролози смятат, че тенденциите за годината могат да се усещат до 3 месеца преди рождения ден и предлагат да се направи по-рано годишен хороскоп, ако имате важни за решаване въпроси.


Дългосрочна прогноза – Сатурнова революция

Това е хороскоп с дългосрочна прогноза. Прави се на момента, в който планетата Сатурн се връща на мястото, където е в рождената карта. Това става на периоди от около 28 години. В човешкият живот може да се случат 2 до 3, ако е речено и 4 такива момента – първи до около 28-29 години, втори около 56-57 години, трети - след още 28 години и т.н.. В действителност това са стадии на човешкият живот – младост, зрялост, старост и накрая състояние наречено извън нормите и времето. С тази прогноза може да заложите на дълъг период от време и да работите в посоката, който чертаят звездите. Всеки един от тях има свои характерни особености, които не е желателно да се пренебрегват. Сатурновата революция е за хора с ясна мисъл, освободено съзнание, широки възгледи и дългосрочни планове за живота. За всички, които ще доживеят поне до 120 години и ще си поръчат и четвърта Сатурнова революция!!!


Партньорска съвместимост – Синастрия

Това е метод за съвместимост на партньори в живота. Правят се хороскопи на двамата и се разглежда тяхната близост, сходство, преодолими или непреодолими различия чрез още две карти.    Хората, които обикновено се привличат, които са сродни души и живеят или работят заедно често са със сходни звездни карти. Прави се обща синастрична карта, която може да каже много за радостите и трудностите в отношенията, както и за кармичните задачи на двойката. Наблюдава се парадокс, който се състои в това, че най-често общуването става на ниво, което е съществено по-ниско от еволюционното нива на двамата партньори. И много често именно любовта, това неповторимо, светло, свещено чувсто изважда на бял свят най-доброто и прави чудеса с хората. Синастрията е за хора, които преживяват трудни моменти в отношенията с другия или се готвят да заживеят с любовта на живота си, но имат въпроси, на които не намират смислен отговор. Дано звездите им го подскажат!


Ново - Изготвяне на амулет

Амулета се изработва от бижутерска тел и естествени камъни – кристали в различни форми и варианти, които може да се видят в каталог. Големината може да варира, в зависимост от желанията. Окончателния вариант на амулета се определя от астролог, в зависимост от рождената карта. Повече информация в секцията Арт-Вега.

 

 

Условия за поръчка:

 

Logo

Можете да поръчате избраната от вас форма онлайн, като до 10 дни ще ви изпратим на посочена от вас електронна поща хороскопа и неговата интерпретация. Сумата за услугата можете да изпратите на посочената сметка във формата за поръчка до 5 дни от датата на заявката.

Можете да подадете вашата заявка за индивидуален хороскоп онлайн тук.

За повече въпроси се свържете с нас от страницата за контакти.

Цени:

 1. Рожден хороскоп – 95 лв.
 2. Разглеждане на рождената карта по няколко системи. Основни характеристики и особености на хороскопа. Кратка прогнози за годината, която тече в момента.

 3. Годишен хороскоп – слънчева революция – 75 лв.
 4. Кратък преглед на рождената карта с най-важните позиции на планетите. Основна прогноза за годината и кратък преглед на близките години.

 5. Дългосрочна прогноза – Сатурнова революция – 155 лв.
 6. Разглеждане на рождената карта с най-важните особености. Построяване на хороскоп на завръщането на Сатурн. Разглеждане на близките години и прогноза за целия цикъл от 28-30 години. Схеми и таблици за пътя на Сатурн през годините.

 7. Партньорска съвместимост – Синастрия – 190 лв.
 8. Разглеждане на звезди карти на двамата партньори по отделно с най-важните особености на рождените карти. Кратка прогноза за годината на всеки. Обща прогноза за съвместимост – силните и слаби страни на партньорството.

 9. Отговор на въпрос – 65 лв.
 10. Може да зададете отделен въпрос по темите на хороскопа – лично развитие, любов, работа, здраве, приятелства и други. Отговорът ще включва рождена карта с няколко основни момента и отговора на въпроса с кратка прогноза.

 11. Изготвяне на амулет – 75 лв.
 12. Амулета се изработва от бижутерска тел и естествени камъни – кристали в различни форми и варианти, които може да се видят в каталог. Големината може да варира, в зависимост от желанията. Окончателния вариант на амулета се определя от астролог, в зависимост от рождената карта. Повече информация в секцията Арт-Вега.

Важно : За всички направили поръчка от 1 до 10 число на месец април има 20% отстъпка от цената на всички услуги.

Хороскоп Милена